30 juni 2021

Infopact gaat samenwerking aan met DELTA Fiber Netwerk

Infopact, specialist op het gebied van IP-communicatie voor de zakelijke markt, is een samenwerking gestart met DELTA Fiber Netwerk. Samen…

Infopact, specialist op het gebied van IP-communicatie voor de zakelijke markt, is een samenwerking gestart met DELTA Fiber Netwerk.

Samen met DELTA Fiber Netwerk wil Infopact glasvezel aanleggen op bedrijventerreinen De Isselt en De Wieken Zuid in Amersfoort. Het doel is om ondernemers én bewoners te laten profiteren van snel en betaalbaar glasvezelinternet. Met dit project komt Infopact dichter bij het doel om ondernemers toegang te verlenen tot het snelst mogelijke internet.

Begin mei maakte Infopact bekend dat zij een samenwerking aangaan met Internet Service provider NG-BLU Network. NG-BLU is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige innovatieve en infrastructuur- onafhankelijke telecom- en datadiensten. Door deze samenwerking kunnen klanten en partners profiteren van glasvezeloplossingen met een uitgebreide dekking en keuze uit verschillende netwerken.

Neem contact op

Overweegt u uw onderneming te verkopen of bent u enthousiast geworden over Techone, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken ernaar uit om meer over u en uw onderneming te weten te komen!

Techone B.V.
Westblaak 100 | 3012 KM Rotterdam
Nederland

Techone B.V.
Westblaak 100 | 3012 KM Rotterdam
Nederland

    Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.