IT-specialist Techone neemt beveiligingsbedrijf Rosecure over

Lees meer

Techone, een dienstverlener op het gebied van cloud en telecommunicatie, breidt haar snelgroeiende portfolio uit met de overname van Rosecure, een Nederlands beveiligingsbedrijf. De overname zorgt voor een stevigere positie van Techone als investeerder in Nederlandse ICT-bedrijven.

Door de overname van Rosecure kan de specialist in cloud en telecomdiensten ook mkb-bedrijven bedienen op het gebied van beveiliging. Inbraakalarmsystemen en camerabeveiliging zijn de laatste jaren meer verweven geraakt met clouddiensten. Hierdoor vormt het beveiligingsbedrijf Rosecure een mooie aanvulling op de portfolio van Techone.

Sinds april 2017 levert Rosecure inbraakbeveiliging en camerabewaking aan het MKB. Rosecure is een BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf, dit betekent dat alle risicoklassen van een alarminstallatie kunnen worden voorzien. Verder is het bedrijf in het bezit van een ISO 9001 certificaat en haar personeel werkt volgens de NEN 3140 norm. De focus ligt op kwaliteit en vernieuwing zodat klanten een systeem met de nieuwste technieken en apps kunnen gebruiken. De directie van Rosecure blijft actief en gaat zich richten op het integreren van de Rosecure producten bij andere bedrijven van Techone.

Capitalmind heeft Rosecure ondersteund bij het verkoopproces.

Deel dit artikel