IT-specialist Techone neemt hostingprovider Domeinwinkel over

Lees meer

Techone heeft haar hosting activiteiten laten groeien en versterkt met de overname van Domeinwinkel.

Hiermee versterkt Techone haar positie in deze branche. Naast Protagonist is Domeinwinkel de tweede gerenommeerde hostingprovider die wordt overgenomen.

Techone is een specialist op het gebied van cloud en telecom voor kleine en middelgrote organisaties en wordt  ondersteund door investeringsmaatschappij Nedvest. Techone is actief op zoek naar bedrijven die actief zijn in de Cloud- en Telecomindustrie om in deel te nemen.

Domeinwinkel bestaat sinds 2003 en heeft in deze jaren veel ervaring opgebouwd in het aanbieden en onderhouden van domeinnamen en webhosting. Domeinwinkel werkt met hoogwaardige servers en netwerk apparatuur die in Databarn Rivium te Capelle aan de IJssel staan. Kortom; 100% Nederlands en kwaliteit!

‘De efficiënte transactie door Techone heeft voor beperkte afleiding gezorgd en maakt dat ik me nu kan richten op mijn andere zakelijke activiteiten’ aldus Tijmen, voormalig eigenaar Domeinwinkel.

‘We zijn ontzettend trots dat we het stokje mogen overnemen van Tijmen en kijk er naar uit om verder te bouwen aan Domeinwinkel’ aldus Coert Coomans, CEO Techone.

De directie van Domeinwinkel wordt nu gevoerd door het management van Protagonist.

Deel dit artikel