ITSD en Provide SME verenigen krachten in Net4IT

ITSD en Provide SME – twee toonaangevende bedrijven op het gebied van ICT – bundelen hun krachten. Beide partijen zijn gevestigd in Purmerend en zullen zich verenigen onder de nieuwe naam Net4IT.  

De naamswijziging weerspiegelt het streven van beide partijen om toonaangevende leverancier van ICT-oplossingen en diensten voor het MKB te worden. Hoewel de naam nieuw is, blijft het team dezelfde hoogwaardige service bieden die klanten gewend zijn. De samensmelting zorgt ervoor dat het reeds bestaande aanbod uitgebreid kan worden om zo van nog meer waarde te zijn voor klanten.  

Met de combinatie van ervaring en expertise kijkt Net4IT uit naar een mooie toekomst, voor hun klanten en voor henzelf. 


Deel dit artikel

Neem contact op

Overweegt u uw onderneming te verkopen of bent u enthousiast geworden over Techone, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken ernaar uit om meer over u en uw onderneming te weten te komen!

Contact formulier    Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

    Your browser is out-of-date!

    Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

    ×