Overname 2Eenheid uit Rijswijk verstevigt positie Techone in Zuid-Holland

Techone maakt vandaag de overname van 2Eenheid uit Rijswijk bekend. De overname van 2Eenheid past volledig binnen de ambitie van Techone om de leidende IT-dienstverlener te worden voor het Nederlandse MKB.

2Eenheid is een automatiseringsbedrijf voor support, beheer en implementatie van ICT-oplossingen voor het MKB. Het bedrijf bestaat sinds 2004 en heeft een mooi klantportfolio opgebouwd van MKB-bedrijven. 2Eenheid zal na de overname opereren vanuit het Techone hoofdkantoor in Rotterdam onder toeziend oog van Peter Vorstenbos, operationeel directeur van Lancom.

Coert Coomans, CEO van Techone: “2Eenheid hanteert een no-nonsense aanpak. Dat betekent geen ingewikkelde taal en ervoor zorgen dat ICT het gewoon doet. En daar gaat Techone ook voor. Deze overname sluit perfect aan bij de kernwaarden van Techone. We zijn dan ook zeer verheugd om 2Eenheid te verwelkomen bij Techone”.

Matthijs in ’t Anker, oud-eigenaar van 2Eenheid: “Dankzij de samenwerking met Techone kan 2Eenheid vooruit kijken en haar groei versnellen door de krachten te bundelen met andere bedrijven die onder Techone vallen. We zijn verheugd om samen te werken”.

2Eenheid zal onder dezelfde naam blijven opereren binnen de Techone groep, zoals gebruikelijk binnen de strategie van Techone. Voor de klanten van 2Eenheid zal de dienstverlening hetzelfde blijven en krijgen zij ook toegang tot het bredere productaanbod van Techone.


Deel dit artikel

Neem contact op

Overweegt u uw onderneming te verkopen of bent u enthousiast geworden over Techone, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken ernaar uit om meer over u en uw onderneming te weten te komen!

Contact formulier    Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

    Your browser is out-of-date!

    Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

    ×