Overname CompX uit Tilburg verstevigt positie Techone in de markt

Lees meer

Techone, een dienstverlener op gebied van cloud- en telecommunicatie, heeft CompX uit Tilburg overgenomen. Dit bedrijf is een totaalleverancier van cloud en telefonie oplossingen.

CompX is een zeer klantgericht bedrijf en daarom blijft het kantoor van CompX in Tilburg behouden. De 15 medewerkers van CompX blijven aan boord, waardoor continuïteit voor de klanten gegarandeerd blijft. Hierdoor kunnen klanten op CompX blijven vertrouwen.

CompX zal worden versterkt door Techone met name op technologisch gebied, zodat de huidige medewerkers zich op de klant kunnen focussen en ze met nog betere producten kan gaan bedienen.

“De overname van CompX past in de groeistrategie van Techone, en maken het Techone portfolio van klanten groter ”, licht Coert Coomans, directeur van Techone, toe. “Daarnaast sluit deze overname ook perfect aan bij de kernwaarden van Techone. CompX is een mooie aanvulling op onze toonaangevende portefeuille. Ook de gewilde regionale spreiding krijgt met de locatie Tilburg weer verder vorm.”

Oud-eigenaren John de Waal en Björn de Beer van CompX vervolgen: “Dankzij de samenwerking met Techone kan CompX haar groei versnellen door de krachten te bundelen met andere bedrijven van Techone. Zo biedt de technologische expertise van Techone een belangrijke troef om nog beter in te kunnen spelen op de behoeften en uitdagingen van de klanten van CompX.”

Deel dit artikel