Techone goes Cloudfest

Lees meer

Deze week was Techone ruim vertegenwoordigd op #CloudFest2023. Vanuit meerdere van onze labels hebben we de reis naar Rust in Duitsland gemaakt. Zowel per auto als per trein was het een vlotte reis die uitstekend was georganiseerd.

Op CloudFest, dat werd gehouden in het Europa Park in Rust, hadden we de kans om onze connecties met leveranciers en collega’s uit ons vakgebied van over de hele wereld te intensiveren. Daarnaast mochten wij als ‘Techoners’ onder elkaar zijn om de onderlinge band te versterken. Het uitwisselen van ervaringen in een ongedwongen setting heeft een aantal hele leuke ideeën opgeleverd, waar we met zijn allen weer kansen en voordelen uit kunnen halen.

Op de dag van aankomst, tijdens de (inmiddels beroemde) Dutch Night in het Hôtel Colosseo – georganiseerd door de Dutch Cloud Community – hebben we veel nieuwe mensen leren kennen en mochten we huidige connecties/leveranciers begroeten.

De volgende dag stond in het teken van de beurs, waar afspraken met leveranciers waren gemaakt en er ruimte was om na het bezoek van de stands en sprekers een ritje te maken in de Silver Star en andere attracties in het park. In de avond waren we uitgenodigd voor een diner met een partner van een aantal van onze labels, Ynvolve, waarmee we spraken over de toekomst en de verschillende plannen die we nog hebben.

We kijken terug op een aantal waardevolle dagen waar we veel nieuwe inzichten op hebben gedaan over de laatste ontwikkelingen in de Cloud industrie. Het was een inspirerende ervaring om te zien hoe technologieën steeds geavanceerder worden en hoe bedrijven zich aanpassen aan de steeds veranderende markt. Het was ook interessant om te zien hoe verschillende bedrijven uit verschillende delen van de wereld de uitdagingen van de industrie aanpakken.

We zijn blij met de opgedane kennis en de versterking van onze relaties en zien uit naar het volgende event!

Deel dit artikel