Techone versterkt positie op gebied van hosting door overname Qweb

Lees meer

Techone wordt vandaag uitgebreid met Qweb. Met deze overname wordt het hosting aanbod van Techone verder versterkt.

Qweb is een full-service hosting bedrijf dat na een bescheiden begin in een zolderkamer nu ruim 1.000 servers in eigendom en/of beheer heeft. Daarnaast beheert het bedrijf ruim 10.000 websites en 16.000 domeinen. Qweb heeft veel ervaring op het gebied van Linux en Windows hosting. Dankzij deze focus heeft Qweb een trouwe klantengroep opgebouwd en daarmee een enorme groei weten te realiseren in de hostingbranche.

Erol Avci, eigenaar van Qweb: “Voor de toekomst van Qweb was het vinden van een sterke partner een must. We hebben in Techone een sterke partner gevonden, omdat Techone enorm groeit op het gebied van hosting. Verder gaat Kevin Phylipsen, directeur van Qweb, mee naar Techone. Hij zal het complete support team voor hosting van Techone gaan aansturen. Dit is ook voor hem een mooi avontuur en een nieuwe uitdaging.

Coert Coomans, directeur van Techone, vult aan: “Ik vind het bijzonder leuk om Qweb als nieuw bedrijf welkom te mogen heten binnen de Techone Group. Protagonist en Qweb hebben hetzelfde DNA en zijn van oudsher Rotterdamse bedrijven. Het is heel mooi om nu te zien dat deze twee bedrijven onder de paraplu van Techone gaan samenwerken.”

Deel dit artikel