Voskotan verder onder de vleugels van Qweb

Vanaf 22 juni 2022 is Voskotan Webdiensten samengegaan met Qweb. Samen zullen zij zich verenigen onder de naam Qweb. Qweb is een full-service webhosting provider gevestigd in Rotterdam. Met ervaring op het gebied van hosting, domeinen, infrastructuren en Cloud services biedt ze haar klanten al meer dan 20 jaar hoogwaardige persoonlijke service. 

Voskotan heeft service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan en dat sluit naadloos aan bij de filosofie van Qweb. Door deze stap kunnen de twee bedrijven hun krachten bundelen en onder één dak samenwerken om hun klanten meer waarde en kwaliteit te bieden. 

Door het combineren van de krachten van beide partijen worden de voordelen die beide bedrijven bieden versterkt. Klanten kunnen zich door deze integratie verheugen op een nog betere dienstverlening. 


Deel dit artikel

Neem contact op

Overweegt u uw onderneming te verkopen of bent u enthousiast geworden over Techone, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken ernaar uit om meer over u en uw onderneming te weten te komen!

Contact formulier    Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

    Your browser is out-of-date!

    Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

    ×