1 December 2020

Techone kondigt overname Infopact aan

IT-specialist Techone maakt vandaag de overname van Infopact bekend, dé leverancier van slimme netwerkoplossingen en zakelijke verbindingen. Vanuit Rotterdam werkt…

IT-specialist Techone maakt vandaag de overname van Infopact bekend, dé leverancier van slimme netwerkoplossingen en zakelijke verbindingen. Vanuit Rotterdam werkt het bedrijf samen met diverse ICT-partners door heel Nederland.

Met de overname is Infopact nu onderdeel van Techone, dienstverlener op het gebied van cloud- en telecommunicatie. Techone, ondersteund door investeringsmaatschappij Nedvest, investeert in Nederlandse ICT-bedrijven en biedt ondersteuning op het gebied van techniek, organisatie en financiën. Het bedrijf heeft de ambitie om de komende jaren uit te groeien naar een leidende onderneming op de Nederlandse markt in de sectoren IT-infrastructuur, telefonie en beveiliging.

“We vergroten onze kennis en vakmanschap op het gebied van netwerkoplossingen en zakelijke verbindingen”, zegt Coert Coomans, CEO van Techone. “Infopact onderscheidt zich met een eigen netwerk, persoonlijke service en extra faciliteiten voor de partners. Onze portfolio van connectiviteitsdiensten neemt enorm toe. We heten onze nieuwe collega’s een warm welkom en kijken uit naar onze samenwerking.”

Herman Tanis, directeur bij Infopact: “Door deze overname zien we dat de positie van Infopact binnen de markt van IP-communicatie verder wordt versterkt. Daarnaast kan Techone in onze ambitie ondersteunen om zoveel mogelijk ondernemers in Nederland toegang te geven tot glasvezel, internet van de toekomst. We geloven dat door het bundelen van onze krachten we nog sneller onze groeiambities kunnen realiseren.”

Neem contact op

Techone B.V.
Westblaak 100 | 3012 KM Rotterdam
Nederland

Techone B.V.
Westblaak 100 | 3012 KM Rotterdam
Nederland

    Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.