5 mei 2021

Techone neemt De Krachtcentrale uit Arnhem over

Met deze overname versterkt Techone haar positie op het gebied van ICT-dienstverlening in de regio. Coert Coomans, directeur van…

Met deze overname versterkt Techone haar positie op het gebied van ICT-dienstverlening in de regio. Coert Coomans, directeur van Techone: “De Krachtcentrale staat voor hoge kwaliteit en veel aandacht voor de klant, precies de kernwaarden waar wij ook voor staan. Wij zijn dan ook trots op deze overname en wij zullen De Krachtcentrale naar het volgende niveau brengen.”

Paul Esselink oprichter en voormalig eigenaar van De Krachtcentrale voegt toe: “De Krachtcentrale brengt 16 jaar ervaring op het gebied van cloud oplossingen en systeem- en netwerkbeheer met zich mee naar Techone. Als specialist in IT-oplossingen biedt het Techone portfolio dan weer een sterke toegevoegde waarde voor de klanten van De Krachtcentrale. Ik heb in Techone de juiste partner gevonden en ik ben blij om het stokje over te kunnen dragen.”

Neem contact op

Overweegt u uw onderneming te verkopen of bent u enthousiast geworden over Techone, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken ernaar uit om meer over u en uw onderneming te weten te komen!

Techone B.V.
Westblaak 100 | 3012 KM Rotterdam
Nederland

Techone B.V.
Westblaak 100 | 3012 KM Rotterdam
Nederland

    Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.