27 oktober 2020

Techone neemt ICT Insight uit Boxtel over

Vandaag heeft Techone de overname aangekondigd van de ICT Insight, leverancier van onder andere hosted werkplekken en managed hosting. ICT…

Vandaag heeft Techone de overname aangekondigd van de ICT Insight, leverancier van onder andere hosted werkplekken en managed hosting.

ICT Insight verzorgt de volledige automatisering van het kantoor, zoals desktops, laptops, draadloze netwerken en servers. Het streven is om 1.000 bedrijven in de Benelux te helpen met hun ICT inrichting. Door het geven van slimme oplossingen, kunnen deze bedrijven zich weer focussen op hun eigen klanten. ICT Insight gaat een onderdeel worden van hostingprovider Hosted, onlangs overgenomen door Techone.

“ICT Insight vormt een mooie aanvulling op de toonaangevende portefeuille van Hosted. We zijn daarom van plan om dit bedrijf onder het merk Hosted verder uit te breiden. De kernwaarden van ICT Insight zijn vrijheid, transparantie en eenvoud en deze waarden passen goed bij Hosted”, aldus Coert Coomans, CEO van Techone.

Techone, ondersteund door investeringsmaatschappij Nedvest, investeert in Nederlandse ICT-bedrijven en biedt ondersteuning aan op het gebied van techniek, organisatie en financiën. De ambitie van Techone is om de komende jaren uit te groeien naar een leidende onderneming op de Nederlandse markt in de sectoren IT-infrastructuur, telefonie en beveiliging.

Neem contact op

Techone B.V.
Westblaak 100 | 3012 KM Rotterdam
Nederland

Techone B.V.
Westblaak 100 | 3012 KM Rotterdam
Nederland

    Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.