13 January 2021

Techone neemt Scaldis ICT & Telecom uit Venlo over

IT-specialist Techone, een dienstverlener op gebied van cloud- en telecommunicatie, heeft Scaldis ICT & Telecom overgenomen. De overname past in…

IT-specialist Techone, een dienstverlener op gebied van cloud- en telecommunicatie, heeft Scaldis ICT & Telecom overgenomen. De overname past in de strategie om een leidende onderneming op de Nederlandse markt in de sectoren IT-infrastructuur, telefonie en beveiliging te worden.

Scaldis ICT & Telecom is een onafhankelijke telecomprovider in de regio Venlo. Het bedrijf zorgt voor optimale bereikbaarheid van grote tot middelgrote MKB-bedrijven. De diensten bestaan onder andere uit VoIP telefonie, mobiele telefonie, connectiviteit, netwerk en advies. Scaldis ICT & Telecom bedient het klantsegment van 25 tot 500 medewerkers die een device gebruiken. De vestiging in Venlo en ook het Scaldis team blijft geheel gehandhaafd en zal als zelfstandige unit ondersteund door Techone haar klanten blijven bedienen.

Techone, ondersteund door investeringsmaatschappij Nedvest, heeft het afgelopen jaar meerdere acquisities gedaan, zoals Protagonist, en Hosted. Het bedrijf biedt ondersteuning op het gebied van techniek, organisatie en financiën. Directeur Coert Coomans zegt dat de overname van Scaldis ICT & Telecom een volgende stap is om een leidende onderneming te worden: “Door deze acquisitie zijn wij hard op weg om met Techone onze marktpositie te versterken in de sector Telecom.”

Eigenaar Jan Willem Kurstjens over de verkoop van Scaldis aan Techone: “Voor mij is het na 20 jaar het juiste moment om Scaldis te verkopen. De huidige samenstelling van medewerkers, naam en identiteit blijft onveranderd, waardoor de samenwerking met partners en klanten gewaarborgd blijft. Een aantal voorwaarden die voor mij persoonlijk erg belangrijk zijn bij een overname. Techone deelt deze visie en is daarom de juiste opvolger om het stokje van mij over te nemen.”

Neem contact op

Techone B.V.
Westblaak 100 | 3012 KM Rotterdam
Nederland

Techone B.V.
Westblaak 100 | 3012 KM Rotterdam
Nederland

    Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.