Allround marketeer

2-5 jaar
Digihero
Fulltime
Gelderland
Lagarde Groep
Marketing
QNP
Techone

In het kort... We zoeken een marketeer die beschikt over meerdere marketingexpertises.

Omdat wij geloven in onze eigen krachten en kwaliteiten, stellen wij acquisitie n.a.v. deze vacature niet op prijs.

Techone is een groep ondernemingen die klanten helpt met ICT, communicatie en beveiliging. Belangrijk is dat we dit ook kenbaar maken aan de verschillende doelgroepen om zo leads te genereren. Daarom zoeken we jou, de allround marketeer die met zijn verschillende expertises leads genereert en naamsbekendheid vergroot.

Je primaire taken zijn het ontwikkelen van content en deze op de juiste manier in te zetten via websites, Google Ads en Bing Ads campagnes, social advertising en meer. Daarnaast ben je een aanspreekpunt voor collega’s als het gaat om marketinggerelateerde zaken. Je denkt bijvoorbeeld mee over campagnes om producten en diensten te promoten, maakt uitingen op basis van sjablonen (een beetje DTP dus ;)) en af en toe onderhoud je Worddocumenten. Aan diversiteit geen gebrek!

Waar beschik je over?

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en/of relevante werkervaring als Marketeer. Wanneer je affiniteit hebt met ICT en/of techniek is dat een pré. Je bent een teamplayer en communiceert goed met collega’s en leveranciers zodat je beschikt over voldoende input voor jouw content en campagnes.

Wie zijn wij?

Techone bestaat uit een groep communicatie-, managed IT- en beveiligingsondernemingen die bij elkaar passen, gepassioneerd zijn over wat we doen en actief samenwerken om de beste klantenervaring te kunnen realiseren. Onderstaand vind je websites van een aantal ondernemingen uit de Techone groep:

Wat bieden wij?

We hebben een marketingafdeling waarin zelfstandigheid en initatief enorm belangrijk is. Dus je creativiteit kun je goed kwijt! Door de verschillende bedrijven in de groep, de verschillende diensten én verschillende werkzaamheden is het werk enorm divers. Een mooie omgeving om jezelf verder te ontwikkelen. Hierin denken we dan ook graag met me je mee. Je werkt met moderne tools en met enthousiaste collega’s. Je hebt veel ruimte en zelfstandigheid, beschikt over goede arbeidsvoorwaarden, en een persoonlijk opleidingsplan. Naast werk is er ook voldoende tijd voor ontspanning met je collega’s!

Standplaats: Lagarde Groep – Barneveld, Putten

Bekijk hier de vacature op de website van Lagarde Groep.

Vragen?
Bel of mail gerust.

0881616016
Commercieel directeur

Dick Bloemert
Commercieel directeur

Solliciteer direct

Toegestane bestandstypen: .pdf, .doc, .docx

Deel deze vacature

Onze sollicitatieprocedure

1.
Solliciteren
Zet je beste beentje voor.
2.
Contact
Tijd voor een belletje.
3.
Kennismaking
Even voorstellen
4.
Tweede gesprek
Is er een match?
5.
Contract
Welkom bij Techone!
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×