Onderhoudsmonteur Beveiliging

0-2 jaar
2-5 jaar
Beveiliging
Flevoland
Fulltime
Gelderland
Lagarde Groep
Utrecht

Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden, modificeren en supporten van beveiligingsinstallaties

Omdat wij geloven in onze eigen krachten en kwaliteiten, stellen wij acquisitie n.a.v. deze vacature niet op prijs.

Als onderhoudsmonteur beveiliging heb jij graag alle vrijheid en verantwoordelijkheid. Of het nu gaat om een complexe storing aan een beveiligingssysteem of het preventief onderhoud aan een camera- of inbraaksysteem; jij draait er je hand niet voor om.

Als servicemonteur beveiligingstechniek ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, modificeren en het oplossen van storingen van beveiligingsinstallaties. Denk hierbij aan:

  • inbraakbeveiligingssystemen;
  • brandmeldsystemen;
  • camera- en toegangscontrole.

Je stelt diagnoses ten aanzien van storingen en lost deze op. Je maakt deel uit van een leuk en dynamisch team waarmee je je kennis vergroot. Hierdoor kan je nog beter het werk doen bij onze klanten.

Daarnaast behoort het uitvoeren van aanpassingen tot je taken:

  • uitbreiden van de huidige installatie(s).
  • rapporteren en administreren met behulp van je tablet.

Je bent klant- en oplossingsgericht en het visitekaartje van Lagarde Groep!
Vrijheid en zelfstandigheid zijn voor jou net zo belangrijk als een tevreden klant. Je bent communicatief, praktisch en flexibel. Uiteraard ben je zelfstandig en zorg je ervoor dat de klant tevreden is.

Waar beschik je over?

Je hebt een MBO werk- en denkniveau en wanneer je een afgeronde opleiding MBO Elektrotechniek hebt is dat een pré. Je bent een teamplayer en communiceert goed met klanten en collega’s.

Wie zijn wij?

Met betrokken medewerkers leveren wij een positieve bijdrage aan de doelstellingen van onze klanten. Door een integrale aanpak van ICT, communicatie en beveiliging, zorgen we ervoor dat ze veilig en toekomstgericht kunnen werken. Binnen Lagarde Groep beschikken we over 2 klantteams die verantwoordelijk zijn voor projecten, supportaanvragen en onderhoud op het gebied van beveiliging. Als onderhoudsmonteur beveiliging werk je met jouw collega’s nauw samen binnen deze klantteams.

Wat bieden wij?

Veel van onze klanten zijn bezig met het veiliger maken van hun werkomgeving. Wij helpen hen hierbij door te adviseren over de te treffen maatregelen. Lagarde Groep beschikt over een uitgebreid portfolio als het gaat om beveiligingsproducten. Door juiste implementatie, support en onderhoud creëren we een veiligere werkomgeving voor onze klanten.
Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van beveiligingssystemen. Je hebt daarbij veel ruimte en zelfstandigheid. Daarnaast beschik je over goede arbeidsvoorwaarden, een persoonlijk opleidingsplan en heb je tijd voor ontspanning met je collega’s.

Bekijk de vacature op de website van de Lagarde Groep.

Vragen?
Bel of mail gerust.

+31103020123 Whatsapp
Operationeel directeur

Jordy Bakker
Operationeel directeur

Solliciteer direct

Toegestane bestandstypen: .pdf, .doc, .docx

Deel deze vacature

Onze sollicitatieprocedure

1.
Solliciteren
Zet je beste beentje voor.
2.
Contact
Tijd voor een belletje.
3.
Kennismaking
Even voorstellen
4.
Tweede gesprek
Is er een match?
5.
Contract
Welkom bij Techone!
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×