CompX sluit zich aan bij QNP

CompX uit Tilburg, totaalleverancier van Cloud en telefonie oplossingen wordt ondergebracht bij het Bredase QNP. De twee bedrijven werkten al langere tijd nauw samen en een integratie was dan ook een meer dan logische stap voor beide partijen.  

De veelzijdige portfolio’s van beide bedrijven sluiten mooi bij elkaar aan, waardoor klanten optimale dienstverlening kunnen verwachten met een hoger prestatieniveau. Gebundeld zijn de bedrijven nog sterker, waardoor betere service en groei voor alle partijen wordt verwacht.  

Door samen te gaan hebben CompX en QNP de perfecte match van ICT-oplossingen gecreëerd waardoor er nieuwe mogelijkheden ontstaan voor innovatie. De verbintenis is een win-win situatie, voor zowel de klant als voor de bedrijven zelf.  

Beide partijen hebben aan elkaar beloofd voort te bouwen op hun bestaande relaties waardoor ze waarde toevoegen aan hun respectievelijke klantgroepen. 


Deel dit artikel

Neem contact op

Overweegt u uw onderneming te verkopen of bent u enthousiast geworden over Techone, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken ernaar uit om meer over u en uw onderneming te weten te komen!

Contact formulier    Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

    Your browser is out-of-date!

    Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

    ×