FELLOO NIEUWE STRATEGISCH PARTNER VAN HERACLES ALMELO

Lees meer

Felloo, onderdeel van Techone, heeft een overeenkomst bereikt met Heracles Almelo over een uitgebreide samenwerking voor komend seizoen. Het Almelose bedrijf heeft zich als nieuwe strategisch partner verbonden aan de club.

“Een geweldig partnership”, vertelt Marthijn Groenewoud, CEO van Felloo. “Dat wij als Almeloos bedrijf ons hebben verbonden aan Heracles, de voetbalclub uit Almelo, maakt ons trots. Met dit partnership willen we graag de verbinding zoeken met andere bedrijven die zich hebben aangesloten bij de BusinessClub van Heracles Almelo. Naast de samenwerking met Heracles Almelo willen in de regio ons steentje bijdragen om sport te bevorderen bij de jeugd. We vinden het voor nu en de toekomst belangrijk dat de jeugd kan en blijft sporten.”

Tom Uitzetter, commercieel manager van Heracles Almelo, kijkt reikhalzend uit naar de samenwerking met Felloo: “Felloo is een waardevolle toevoeging aan onze partners. Een écht Almeloos bedrijf dat perfect past bij onze clubidentiteit. Ik ben ervan overtuigd dat wij, in samenwerking met Felloo, gezamenlijk mooie stappen kunnen maken in de ontwikkelingen van beide organisaties.” Bovendien zegt het iets over de maatschappelijke betrokkenheid van Felloo, dat zij ook de amateurclubs die zij reeds en gaan sponsoren mee laten profiteren van deze samenwerking.”

Felloo speler van de maand

Eén van de onderdelen van het partnership wordt de Felloo speler van de Maand. Dit wordt een maandelijkse verkiezing waarbij supporters van Heracles Almelo kunnen stemmen op de in hun ogen beste speler van de desbetreffende maand. Stemmen kunnen de supporters doen via de officiële website van Heracles Almelo. 

Deel dit artikel