Felloo versterkt positie in zorgsector met overname van SIJN ICT

Lees meer

Felloo, onderdeel van Techone, kondigt met trots de overname aan van SIJN ICT uit Doesburg. Het klantportfolio van SIJN ICT bestaat voornamelijk uit huisartsen, wat uitstekend aansluit bij één van de gespecialiseerde business units van Felloo, genaamd Felloo Care. Door deze overname kan Felloo haar dienstenaanbod verder uitbreiden en nog beter inspelen op de specifieke IT-behoeften binnen de zorgsector.

De huidige eigenaar van SIJN ICT, Thomas Wouters, blijft aan boord om de continuïteit voor klanten te waarborgen. Over de overname zegt Thomas Wouters: “De overname door Felloo biedt ons de mogelijkheid om onze klanten nog beter van dienst te zijn met een breder scala aan diensten en onze klanten nog beter te ondersteunen bij de huidige ICT-vraagstukken in de zorg, zoals cybersecurity en NIS2. Ik kijk ernaar uit om samen met het team van Felloo te werken aan innovatieve oplossingen voor de zorgsector.”

Marthijn Groenewoud van Felloo deelt zijn enthousiasme over de nieuwe samenwerking: “We zijn verheugd om Thomas en zijn team te verwelkomen bij Felloo. Hun expertise en klantgerichtheid sluiten perfect aan bij onze waarden en visie. Samen gaan we verder bouwen aan de toekomst en onze positie in de zorgsector versterken.”

Beide partijen kijken uit naar een goede samenwerking en het gezamenlijk realiseren van innovatieve oplossingen voor de zorgsector.

Deel dit artikel