IT-specialist Techone neemt Fit4Telecom uit Amersfoort over

De overname van Fit4Telecom betekent een nieuwe stap in de groeiambities binnen Techone om de leidende IT-dienstverlener voor het Nederlandse MKB te worden.

Fit4Telecom is een Nederlandse B2B-aanbieder van telecommunicatie en internetoplossingen voor MKB-klanten in Nederland met een divers en groeiend klantportfolio. Het bedrijf is door de heer Zwanikken in 2010 opgericht.

Coert Coomans, CEO van Techone: “Wij zijn verheugd om Fit4Telecom te verwelkomen in de Techone-familie. Het spreekt voor zich dat dit onze positie in het midden van Nederland zal versterken. Daarnaast hebben we een bedrijf aan boord met veel ervaring en competenties op het gebied van telecommunicatie en internetoplossingen. Fit4Telecom vormt een mooie aanvulling op de snelgroeiende portefeuille van Techone.”

Michiel Zwanikken, oud-eigenaar, is enthousiast over de overname: “Ik geloof dat we verdere stappen kunnen nemen onder de vleugels van Techone. Bovendien zien we een match als het gaat om waarden en focus op het ontwikkelen van communicatiediensten voor het MKB. Tegelijkertijd treden we toe tot een groep bedrijven die ons toegang zal geven tot kennis en technologie, waardoor klanten beter geholpen kunnen worden.”

Fit4Telecom zal onder dezelfde naam blijven opereren binnen de Techone groep, zoals gebruikelijk binnen de strategie van Techone. Voor de klanten van Fit4Telecom zal de dienstverlening hetzelfde blijven en krijgen zij ook toegang tot het breder productaanbod van Techone.


Deel dit artikel

Neem contact op

Overweegt u uw onderneming te verkopen of bent u enthousiast geworden over Techone, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken ernaar uit om meer over u en uw onderneming te weten te komen!

Contact formulier    Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

    Your browser is out-of-date!

    Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

    ×