Kickoff samenwerking Techone en KPN een groot succes

Woensdag 23 februari was het dan eindelijk zover; de KPN | Techone kickoff. Een mooie start van de samenwerking tussen beide partijen werd afgetrapt in het prachtige gebouw van KPN aan de Wilhelminakade.

Eerder hebben wij aangekondigd een overeenkomst van drie jaar te hebben gesloten met KPN, waarbij de focus voornamelijk werd gelegd op de afname van ICT-diensten, Microsoft 365 licenties en FTTH-verbindingen. Dankzij deze uitgebreide samenwerking zal Techone haar klanten nog beter kunnen bedienen en haar positie in de markt versterken.

Voor de kickoff waren alle medewerkers van Techone uitgenodigd. Het doel van het event was het kennismaken met de diverse producten en diensten, het intensiveren van de samenwerking en de onderlinge band tussen collega’s binnen de Techone labels te versterken.

Na afloop van het event hebben wij mogen concluderen dat de kickoff een groot succes is geweest. Wij willen het KPN Partner Network dan ook bedanken voor de organisatie en het warme ontvangst. Wij kijken met het volle vertrouwen uit naar deze nieuwe samenwerking.


Deel dit artikel

Neem contact op

Overweegt u uw onderneming te verkopen of bent u enthousiast geworden over Techone, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken ernaar uit om meer over u en uw onderneming te weten te komen!

Contact formulier    Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

    Your browser is out-of-date!

    Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

    ×