Solipsis verder onder de vlag van Techone

Techone heeft Solipsis overgenomen, de IT Managed Services Provider gevestigd in Zaltbommel. Solipsis, dat in maart 2021 al is samengegaan met IT-dienstverlener Computron, heeft zich de afgelopen jaren gefocust op ‘het nieuwe werken’ en zich ontwikkeld tot cloud-only specialist op het gebied van Microsoft Office 365 en Microsoft Azure.

“Voor Techone betekent deze overname een sterke impuls op technisch vlak, maar zéker ook op het gebied van kennis en ervaring in consultancy waarbij Solipsis haar klanten meeneemt in het complete traject van advies tot oplossing” aldus CEO Techone, Coert Coomans, die erg blij is met deze nieuwste aanwinst voor de groep.

Het bedrijf, dat met haar personeel kantoor blijft houden in Zaltbommel, richt zich binnen het MKB op klanten die ze mogen ondersteunen in de stap naar de nieuwste cloud-technieken. De business staat hierin centraal. Door goed naar klanten te luisteren, kan er een op maat gemaakte oplossing worden geboden op het fundament van de steeds groter groeiende Microsoft Cloud.

Solipsis kan door middel van deze strategie haar klanten bedienen; vanaf het uitbrengen van advies op maat, tot het uitrollen en beheren van de oplossing volgens de laatste standaarden.

Ook Koen Nicolasen, CEO van Solipsis, ziet met veel vertrouwen uit naar de samenwerking met Techone: “Door deze overname is Solipsis in staat sneller te groeien. We kunnen onze klanten meer specialisme bieden door met zusterbedrijven samen te werken. Dat hierbij de eigen identiteit en cultuur behouden kan blijven, was voor mij heel erg belangrijk”.

Het portfolio van zowel Solipsis als Techone, dat zich focust op de pijlers IT Managed Services, (Cyber)security, Connectivity, VOIP en Hosting, wordt hiermee verder verbreed waardoor zij klanten nog beter van dienst kunnen zijn.


Deel dit artikel

Neem contact op

Overweegt u uw onderneming te verkopen of bent u enthousiast geworden over Techone, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken ernaar uit om meer over u en uw onderneming te weten te komen!

Contact formulier    Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

    Your browser is out-of-date!

    Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

    ×