Techone en KPN bundelen krachten voor de lange termijn

De Techone groep breidt haar samenwerking met KPN verder uit. Techone, inmiddels sterk met 25 ICT-bedrijven door heel Nederland, en KPN – het grootste telecombedrijf van Nederland – slaan de handen ineen en willen door deze samenwerking op de lange termijn een sterk standpunt innemen op de Nederlandse ICT-markt.

De driejarige overeenkomst bestrijkt alle IT- en Telecomdomeinen waarbij de focus wordt gelegd op de afname van ICT-diensten, Microsoft 365 licenties en FTTH-verbindingen. Microsoft 365 is tegenwoordig onlosmakelijk verbonden aan de moderne werkplek. Door samen te werken met KPN worden de labels onder Techone in staat gesteld om deze propositie verder te verfijnen. Dankzij de uitgebreide samenwerking zal Techone haar klanten nog beter kunnen bedienen en hun positie in de markt verder versterken. Voor Techone is dit een volgende stap in het vervolgen van haar ambitie om de toonaangevende speler in de Nederlandse ICT-dienstverlening te worden.

Coert Coomans, CEO van Techone stelt in het verlengde hiervan: “Als dynamische groep ICT-ondernemingen zijn we continue op zoek naar strategische partnerships. Door het complete portfolio van KPN zijn wij als groep in staat om in te springen op de laatste ontwikkelingen in de markt.”

Marieke Snoep, Chief Business Market van KPN is verheugd met de samenwerking voor de lange termijn: “Als KPN zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste partners waarmee we samen de markt gaan bedienen.”

De twee bedrijven werken al langere tijd samen, echter betekent deze nieuwe overeenkomst een aanzienlijke intensivering van die relatie. Hierdoor kan Techone haar bereik verder uitbreiden naar nieuwe markten en tegelijkertijd haar bestaande klantenbestand effectief blijven bedienen. Beide bedrijven zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe overeenkomst gunstig zal zijn voor alle klanten en zien uit naar een nauwe samenwerking in de toekomst. Op deze wijze is samenwerken met KPN méér dan een bestelportal: het is een samenwerking waarbij de eindklant centraal staat!


Deel dit artikel

Neem contact op

Overweegt u uw onderneming te verkopen of bent u enthousiast geworden over Techone, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken ernaar uit om meer over u en uw onderneming te weten te komen!

Contact formulier    Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

    Your browser is out-of-date!

    Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

    ×