Techone feliciteert ThreadStone met tienjarig jubileum

Lees meer

Deze week viert Threadstone Cyber Security haar tienjarige bestaan. Sinds de oprichting in 2014 heeft Threadstone zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler op het gebied van cybersecurity in Nederland. We willen René, Erwin, Richard en alle collega’s van harte feliciteren met dit geweldige succes.

Toen Threadstone begon, was er nauwelijks aandacht voor de specifieke beveiligingsbehoeften van het MKB. Het bedrijf speelde hierop in door betaalbare en effectieve beveiligingsoplossingen aan te bieden die speciaal gericht waren op kleinere bedrijven. Door samen te werken met partners als TNO en MKB Nederland, wist Threadstone snel naam te maken.

Een hoogtepunt uit de beginjaren was het winnen van de European Crime Prevention Awards voor de campagne Veilig Zakelijk Internetten. Deze campagne, mede gefinancierd door de ministeries van EZ, Klimaat en Justitie en Veiligheid, hielp duizenden MKB-bedrijven hun digitale weerbaarheid te versterken. Dit succes legde de basis voor verdere groei en ontwikkeling.

In de afgelopen tien jaar heeft Threadstone aanzienlijke veranderingen in de cybersecuritylandschap gezien. Waar aanvallen vroeger sporadisch waren, zijn ze nu een dagelijkse dreiging. Met de opkomst van AI en machine learning zijn cyberaanvallen geavanceerder en sneller geworden, waardoor de noodzaak voor voortdurende innovatie en aanpassing in beveiligingsstrategieën is toegenomen.

Threadstone heeft haar dienstenportfolio voortdurend uitgebreid om aan deze veranderende behoeften te voldoen. Het oorspronkelijke idee van een platform voor geautomatiseerde systeemcontroles is uitgegroeid tot een breed scala aan diensten en advies. Deze ontwikkeling heeft bijgedragen aan de groei van het bedrijf en de integratie binnen TechOne, wat de verdere uitbreiding en opschaling mogelijk heeft gemaakt.

Met trots kijken we terug op de successen van Threadstone en zien we uit naar wat de toekomst brengt. De missie om het internet in Nederland veiliger te maken, blijft onveranderd. Door betrouwbare en betaalbare managed services blijft Threadstone een essentiële partner in de strijd tegen cybercriminaliteit. 

Gefeliciteerd met dit indrukwekkende mijlpaal en op naar nog vele jaren van succes!

Deel dit artikel