Techone neemt Lagarde Groep uit Putten en Ede over

Techone, dienstverlener op het gebied van cloud- en telecommunicatie voor het MKB, neemt Lagarde Groep uit Putten en Ede over. Na een reeks overnames eerder dit jaar, voegt het vandaag met Lagarde Groep een toonaangevende speler op het gebied van ICT, communicatie en beveiliging toe aan de groep.

Lagarde Groep sluit perfect aan bij de strategie van Techone. Lagarde Groep levert immers net als een aantal andere bedrijven in de Techone groep ook beveiligingsoplossingen voor bedrijven aan. 
 
Bert Noteboom: “Afgelopen zes jaar heb ik met veel liefde en plezier gewerkt om Lagarde Groep naar een hoger niveau te tillen. Dit is gelukt en ik voelde dat het tijd was om te gaan. Ik werd de afgelopen tijd ook door veel partijen benaderd die Lagarde graag wilden overnemen. Maar ik wilde alleen Lagarde overdragen aan een ander indien het bedrijf in goede handen terecht zou komen. Dit gevoel kreeg ik bij Techone en nu kan ik met volle tevredenheid het stokje overdragen”.

 Het volledige team van Lagarde Groep wordt opgenomen in de Techone groep. Lagarde zal, zoals overeenkomt met de filosofie van Techone, als zelfstandige unit blijven bestaan binnen Techone. Voor de klanten van Lagarde betekent deze acquisitie dat de dienstverlening hetzelfde blijft en zij toegang krijgen tot het brede aanbod van Techone.


Deel dit artikel

Neem contact op

Overweegt u uw onderneming te verkopen of bent u enthousiast geworden over Techone, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken ernaar uit om meer over u en uw onderneming te weten te komen!

Contact formulier    Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

    Your browser is out-of-date!

    Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

    ×