Techone neemt Nemesys Groep over en versterkt zijn positie in de markt van ICT

Techone, de dienstverlener op het gebied van cloud- en telecommunicatie voor het MKB, kondigt de overname aan van de Nemesys Groep, een ICT-organisatie gevestigd in Oud-Beijerland. Met de overname breidt Techone zijn productportfolio verder uit.

De Nemesys Groep bestaat uit een hecht samenwerkingsverband van diverse disciplines: IT, telefonie, cloud en cybersecurity. Het doel van dit bedrijf is om organisaties te helpen om effectiever te werken, te voldoen aan de huidige regelgeving en kosten te besparen. De Nemesys Groep is gevestigd in Oud-Beijerland.

Coert Coomans, CEO van Techone: “ Nemesys en Techone delen dezelfde visie om het MKB te voorzien van goed werkende IT, telefonie en (cyber)security We zijn dan ook zeer verheugd om Nemesys te verwelkomen bij Techone”.

Rob de Zwart, CEO van Nemesys Groep: “De afgelopen jaren hebben we mooie stappen gemaakt en zijn we als Nemesys Groep getransformeerd naar één ICT-organisatie. Maar om in de toekomst onze klanten dezelfde kwaliteit te blijven bieden die ze van ons gewend zijn, hebben we er ervoor gekozen om aan te sluiten bij Techone. We zijn ervan overtuigd dat wij onze relaties samen met Techone even goed, en mogelijk zelfs beter, van dienst te kunnen zijn. We zijn dan ook trots en verheugd dat we deel gaat uitmaken van de Techone groep”.

Nemesys Groep zal vanuit het huidige pand in Oud-Beijerland als zelfstandige unit blijven bestaan binnen Techone, zoals gebruikelijk binnen de strategie van Techone. Voor de klanten van de Nemesys Groep betekent deze overname dat de dienstverlening hetzelfde blijft en zij toegang krijgen tot het bredere productaanbod van Techone.


Deel dit artikel

Neem contact op

Overweegt u uw onderneming te verkopen of bent u enthousiast geworden over Techone, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken ernaar uit om meer over u en uw onderneming te weten te komen!

Contact formulier    Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

    Your browser is out-of-date!

    Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

    ×