TechOne trapt samenwerking met Samen Digitaal Veilig af met exclusief NIS2-webinar

Lees meer

Eerder hebben wij met trots aangekondigd dat wij een samenwerking zijn aangegaan met Samen Digitaal Veilig. Om deze samenwerking officieel af te trappen, organiseren wij samen een exclusief NIS2-webinar. Dit webinar is bedoeld om organisaties te informeren over de impact van de aankomende NIS2-wetgeving, die gericht is op het versterken van de digitale en economische weerbaarheid binnen de Europese Unie.

NIS2 Webinar: Welke impact heeft de NIS2 op jouw organisatie?

De NIS2-wetgeving wordt dit jaar uitgerold binnen de EU en zal naar verwachting in 2025 van kracht zijn in Nederland. Deze wetgeving heeft grote gevolgen voor vrijwel iedere organisatie. Tijdens dit webinar gaan we dieper in op vragen zoals:

  • Wat betekent de NIS2-wetgeving voor jouw organisatie?
  • Valt jouw organisatie onder deze wetgeving?
  • Wat is de impact op jouw toeleveranciers?
  • Welke maatregelen moeten mogelijk genomen worden om aan de NIS2 te voldoen?

Dit webinar biedt organisaties een waardevolle gelegenheid om inzicht te krijgen in de wetgeving en praktische handvatten te ontvangen over hoe zij zich kunnen voorbereiden op de invoering van de NIS2.

Wanneer is het webinar?

Het NIS2-webinar vindt plaats op donderdag 17 oktober om 10.00 uur. Samen met onze partner Samen Digitaal Veilig delen wij de belangrijkste inzichten en geven wij jou de tools om effectief in te spelen op deze nieuwe regelgeving.

Schrijf je nu in via onze website: techone.nl/webinar

Deel dit artikel